Aspire V Nitro și Aspire V13 sunt noile laptopuri din gama de gaming Acer.

Acer a înnoit gamele de laptopuri de gaming Aspire V Nitro și Aspire V 13, toate modelele încorporând procesoare Intel® Core™ din cea de-a șasea generație. Noile modele au  carcasă din aluminiu, finisată cu ajutorul tehnologiei nano-imprint, pentru o senzație unică la atingere.

Modelele actualizate din seriile Aspire V Nitro și Aspire V 13 oferă suport pentru USB 3.1 Type-C, în timp ce modelele “Black Edition” ale Aspire V Nitro au interfață Thunderbolt™ 3 care  suportă un transfer de până la 10Gbps.

  • Seria Aspire V Nitro – pentru utilizatori care nu au timp de pierdut

Laptopurile Aspire V Nitro sunt create pentru cei care vor o experiență senzorială captivantă și putere reală de gaming. Dispozitivele încorporează a șasea generație de procesoare Intel® Core™, au memorie DDR4 de până la 32GB, grafică NVIDIA® GeForce® și opțiuni de stocare SATA III SSD/SSHD/HDD. Modelele ”Black Edition” au placă grafică NVIDIA® GeForce® GTX960M cu până la 4GB de RAM GDDR5 și SSD-uri PCIe NVMe, întâlnite doar la servere enterprise.

Ambele modele Aspire V Nitro de 17 și de 15 inchi au un design cu margini ușor curbate și slot pentru antenă. Antena va fi discret poziționată într-unul din colțurile display-ului asigurând o acoperire WiFi pe o rază 360 de grade, eliminând zonele moarte. Acer True Harmony Plus împreună cu tehnologia Dolby® Audio™ permit celor patru difuzoare încorporate să furnizeze un sunet puternic pentru jocuri, filme și muzică. Modelul “Black Edition” Premium are o bandă de lumină de-a lungul balamalelor, acoperire 100% a spectrului RGB Adobe la rezoluție 4K  și sistem AeroBlade de răcire, care are cele mai subțiri lamele din lume, de doar 0,1 mm, mult mai puternice și mai silențioase.

  • Seriile Aspire V 13 – stil și de performanță

Noile laptopuri Aspire V 13 au procesoare Intel® Core™ din cea de-a șasea generație, grafică Intel® HD și o memorie de până la 16GB DDR3L. Laptopurile sunt disponibile în două variante de culori: Steel Black și Platinum White. Cu o grosime de doar 19,65 mm și o greutate de 1,5 kilograme, ele au fost create pentru a încăpea cu ușurință într-o geantă, și a rezista pe parcursul unei zile la birou, având o autonomie de opt ore. Modelele Aspire V 13 au camere Web CrystalEye HD și sunt certificate Skype for Business, asigurând o redare video și audio fără lag, oferind de asemenea, o experiență bună de utilizare și pentru Cortana, asistentul personal conținut de Windows 10. Cele patru porturi USB oferă o conectivitate extinsă, iar cele două difuzoare cu tehnologia Dolby® Audio™ ajută la crearea unui sunet specific cinematografelor. De asemenea, datorită Precision Touchpad-ului (PTP) încorporat, modelele Aspire V 13 permit utilizatorilor să navigheze rapid și să ofere suport complet pentru capabilitățile touch ale Windows 10, atât pentru modelele touch, cât și non-touch.

Modelele Acer Aspire V 17 Nitro și V 15 Nitro vor fi disponibile în EMEA de la jumătatea lunii septembrie la prețuri începând de la 999 de euro, 899 de euro. Acer Aspire V 13 va fi disponibil de la mijlocul lunii octombrie, începând cu 699 de euro.

Poate te intereseaza si