Toshiba Satellite Radius 14 este un laptop convertibil performant în orice situație.

Toshiba  anunță Satellite Radius 14, o combinație de versatilitate, performanță și eleganță într-un convertibil compact 5-în-1. Echipat cu procesoare Intel® Core™ până la a 6-a generație și optimizat pentru Windows 10, Satellite Radius 14 oferă confortul de a îndeplini cerințele variate ale profesioniștilor, studenților și utilizării zilnice.

Satellite Radius 14 a fost creat pentru a ține pasul chiar și cu cele mai active stiluri de viață, adaptându-se rapid și ușor cu ajutorul ecranului pliabil la 360 de grade, în cinci moduri diferite de utilizare – laptop, tablet, tabletop, presentation și audience. De la lucrul în modul laptop și partajare în modul presentation, la divertisment în modul audience, ecranul multi-touch în 10 puncte al Satellite Radius 14 oferă o experiență intuitivă și interactivă a utilizării. Toate acestea sunt realizate cu stil, într-un design ultra-subțire cu finisaje din aluminiu periat și tastatură insulară iluminată.

Ecranul de 36.6 cm (14”) asigură claritate impresionantă la rezoluție HD, cu suprafață rezistentă la amprente și ușor de curățat ce asigură claritatea conținutului.

O impresionantă durată de viață a bateriei de până la 10 ore permite utilizatorilor să folosească cele cinci moduri întreaga zi și chiar mai mult, fără a fi nevoie de încărcare. Opțiunea de procesoare Intel® Core™ până la a 6-a generație oferă performanță premium, inclusiv grafică impresionantă și calitate audio captivantă, împreună cu experiența Windows 10, în timp ce procesoarele AMD Quad-Core asigură performanță neîntreruptă, indiferent de sarcină. Pentru putere suplimentară, suportul opțional SSD asigură timpi mai rapizi de pornire și acces rapid la fișierele esențiale, precum și consum redus de energie.

Creat pentru Windows 10, Satellite Radius 14 include un buton de acces rapid și acces vocal la Cortana, precum și microfoane duale multi-directionale pentru claritate chiar și în medii zgomotoase. Includerea Continuum permite o tranziție fluidă a conținutului și aplicațiilor atunci când se trece de la modul desktop la tabletă.

Toshiba Satellite Radius 14 va fi disponibil din al patrulea trimestru al anului 2015.

Toshiba Satellite Radius 14

 • Display: 36.6 cm (14”) HD (1366 x 768) LED cu suport touch 10 degete
 • Procesoare: Alegere între până la Intel® CoreTM i7 generația 6 sau AMD A8
 • Grafică: Până la Intel® HD Graphics 520 sau AMD RadeonTM R5 Graphics
 • Memorie: Până la 16GB DDR3L (1.600MHz)
 • HDD/SSD: Până la 2TB HDD sau 256 GB M.2 SATA SSD
 • Durată de viață a bateriei: Până la 10 ore1
 • Audio: Difuzoare stereo harman kardon® cu DTS® Sound™
 • Webcam: HD Web Camera cu microfon stereo încorporat
 • Comunicatii: Intel® Dual Band Wireless-AC sau Wireless LAN 802.11 b/g/n, Intel® WiDi, Bluetooth® V4.0 + LE
 • Conectivitate: 2 x USB 3.0 (1 x cu USB Sleep & Charge), 1 x USB 2.0, 1 x HDMI® cu ieșire Ultra HD 4K, 2-în-1 SD/MMC (push-push) cu suport UHS-I
 • Sistem de operare: Windows 10
 • Dimensiuni: 337 x 235.0 x 21 mm

Poate te intereseaza si