Samsung Galaxy S6 edge + Orange Smartphone Tester

Samsung S6 edge+ este telefonul ce îl vom testa timp de 3 săptămâni. Vom utiliza telefonul exact ca pe cel personal dar tot odată îi vom cunoaște fiecare funcție în parte.

Începând de pe 4 Septembrie și până pe 23 Septembrie, vă invităm să fiți alături de noi, citindu-ne părerile pro și/sau contra, fiecare detaliu nou pe care îl vom descoperi și pe care o să vi-l împărtășim și vouă cu și despre Samsung Galaxy S6 Edge+ care a a ajuns la noi prin intermediul programului Orange Smartphone Tester.

3 saptamani vom testa si prezenta punctele pro si contra ale lui Samsung Galaxy S6 Edge+Detalii pe www.mobile247.ro #orangesmartphonetester #orange #ost #SamsungGalaxyS6edgeplus

Posted by Mobile247.Ro on Saturday, September 5, 2015

Suntem convinși că atât noi, cât și voi cunoașteți specificațiile tehnice și performanțele noului Galaxy S6 Edge+, însă toate acestea fiindu-vă prezentate doar din punct de vedere teoretic, practic mai puțin, nu toată lumea permițându-și un astfel de telefon.

Vom profita de cele 3 săptămâni pe care Orange Smartphone Tester ni le oferă și vom testa telefonul foarte atent astfel încât să îi analizăm și din punct de vedere practic toate performanțele acestuia.

A ajuns de câteva ore la noi și până acum nu putem decât să îți spunem că este un telefon mare (5.5 inch), care atunci când îl iei pentru prima dată în mână nu îți oferă cea mai mare singuranță, însă ne inspiră un aer premium și elegant, neputându-ne lua ochii de la el. Display-ul de 5.5 inch afișază perfect imaginile, motiv pentru care telefonul primeste primul plus.

Mai multe detalii veți putea afla din articolele și review-urile ce urmează să le facem în aceste 3 săptămâni.

Dacă vrei să cunoști ceva despre noul Samsung Galaxy S6 edge+, te invităm să ne scrii în secțiunea de comentarii. În următoarele articole vom răsăpunde curiozităților voastre.

Poate te intereseaza si