Ulefone Paris este smartphone-ul creat dupa tendințele din capitala modei.

Sunt convinsă că nu este pentru prima dată când auziți de cei de la Ulefone, o companie foarte cunoscută în China și care în urmă cu ceva timp a lansat Ulefone Be Touch 2, un smartphone care seamănă foarte tare cu iPhone 6 Plus, dar cu niște specificații mult mai performante decât ale lui iPhone. Așa cum vă spuneam și într-un articol trecut, din punctul meu de vedere, Ulefone Be Touch 2 este ideal pentru cei care își doresc un iPhone 6 Plus dar care nu au suficienți bani pentru a și-l cumpăra.

Cred că cei de la Ulefone sunt extrem de ambițioși și după mine aceștia doresc să le demonstreze celor de la Apple că nu doar ei pot realiza smartphone-uri cu un design ca a lui iPhone. Recent, aceștia au lansat mult așteptatul Ulefone Paris, o combinație interesantă între iPhone și Meizu.

Trebuie să recunosc că până să ajung să îi analizez specificațiile tehnice ale noului Ulefone Paris, mi s-a părut extrem de interesant numele și design extrem de elegant care oferă smartphone-ului un aer premium. Raportându-ne la nume, cred că cei de la Ulefone atunci când l-au creat pe Paris au pus pe primul loc design-ul și mai apoi specificațiile tehnice, carcasa acestuia fiind construită dintr-o combinație de metal și sticlă rezistentă care să treacă cu bine de toate șocurile mecanice pe care le-ar putea suferi. Întorcându-ne la design, atunci când o să îl luați să îl butonați o să vă dați seama de acea eleganță de care vă povesteam. Ba mai mult, acel buton de home o să vi se pară extrem de cunosc și o să vă trimită cu gândul la telefoanele celor de la Meizu care au un buton asemănător, tocmai din această cauză și spuneam că e o combinație interesantă și premium între iPhone și Meizu.

Ulefone Paris este un smartphone dual-sim, care vine un display de 5 inch, cu o rezoluție  rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli, cu un procesor octa-core MediaTek MT6753 64 construit pe o arhitectură de 64 biți, o memorie RAM de 2GB, o memorie internă de 16GB cu posibilitatea de extindere a capacității de stocare cu ajutorul unui card microSD, camera principală este de 13 MP iar cea secundară/ frontală sau cum ne place nouă să o denumim, camera de selfie este de 5 MP. Ulefone Paris rulează de pe Android 5.0.1 Lollipop și are o autonomie a bateriei de 2250 mAh.

Dacă ar fi să îmi aleg un telefon doar gândindu-mă la cât de bine arată la capitolul design și cât de performantă este camera lui foto, Ulefone Paris ar fi o variantă de telefon, însă dacă îmi aleg un telefon după autonomia bateriei, aici aș mai sta un pic pe gânduri întrucât nu știu cum se vor descurca cei 2250 mAh și la browsing și la vorbit dar și la fotografiat cele mai importante momente.

După cum vă spuneam și la începutul articolului, Ulefone Paris este cel mai nou smartphone lansat de cei de la Ulefone și în momentul de față este disponibil în pre-comandă pe site-ul celor de la Gearbest. Pre-comenzile au început de pe 22 august și se vor termina pe 20 septembrie după care aceștia vor începe să livreze comenzile.

Ulefone Paris este disponibil în pre-comandă pe Gearbest, pe negru sau pe alb la prețul de 170 de dolari.


Poate te intereseaza si