Huawei Watch s-a lansat și deja poate fi cumpărat în Europa de Vest.

Huawei a prezentat oficial noul Huawei Watch, disponibil pentru piețele din Europa, în cadrul târgului IFA.

Acesta este primul smartwatch din familia dispozitivelor portabile Huawei și primul ceas de pe piață ce demonstrează că tehnologia ține pasul cu moda.

Datorită ultimei versiuni Google Android Wear, atât utilizatorii platformei Android, cât și cei ai platformei iOS, se vor putea conecta la Huawei Watch.

Huawei Watch are un diametru de 42 mm, care reprezintă dimensiunea tradițională a ceasurilor de mână. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de cadre disponibile pe mai multe culori, precum auriu, argintiu și negru, dar și dintr-o varietate de fețe unice, începând de la cele cu un design clasic și până la cele cu finisaje de lux, business, feminine, moderne sau simple.

În ceea ce privește cureaua ceasului, aceasta măsoară 22 mm, iar utilizatorilor li se oferă posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de variante, precum brățară din oțel inoxidabil, brățară de culoare aurie, rose, brățară din otel inoxidabil de culoare neagră sau curea de piele maro și neagră. Ușor de schimbat, ceasul se va potrivi cu orice model de curea.

Fabricat din materiale de cea mai bună calitate, ceasul dispune de un ecran AMOLED touch-sensitive, complet circular, de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir, rezistent la zgârieturi (alegerea preferată de către producătorii ceasurilor elvețiene) și un cadru din oțel inoxidabil. Datorită rezoluției de 400 x 400 pixeli, a densității de 286 ppi și a ratei de contrast 10,000:1, ceasul este smartwatch-ul care rulează pe platforma Android Wear cu cele mai vibrante culori.

Ceasul, cu un design clasic, inspirat de ceasurile elvețiene, va fi disponibil spre vânzare începând cu luna aceasta în Canada, Germania, Franța, Spania și Italia, având un preț cuprins între 399 € și 699 €, în funcție de modelul ales. Huawei Watch va fi deasemenea disponibil în Statele Unite ale Americii pentru pre-comandă începând de astăzi, 2 septembrie 2015. În Marea Britanie, Japonia și Emiratele Arabe Unite, Huawei Watch va fi disponibil începând cu luna octombrie a acestui an.

 


Poate te intereseaza si