Toshiba lansează Satellite Radius 12.

Toshiba anunță astăzi Satellite Radius 12, ce oferă o combinație fără precedent de flexibilitate, mobilitate, performanță, opțiuni impresionante de ecran și cea mai recentă funcționalitate Windows 10.

Cu cinci moduri diferite de utilizare, Satellite Radius 12 este dispozitivul premium potrivit în orice situație. la birou, acasă sau în mișcare. Această versatilitate este completată de opțiunea unui ecran Ultra HD 4K ce oferă claritate incredibilă. permițând utilizatorului să rotească ecranul pentru vizionare la calitate cinematică și cu divertisment captivant la îndemână.

Fiind primul laptop convertibil de 31.75 cm (12.5”) cu un ecran Ultra HD 4K din lume, Satellite Radius 12 oferă un nivel excepțional de calitate a imaginii, într-un dispozitiv atât de mobil și versatil.

Cu de patru ori mai mulți pixeli decât Full HD, utilizatorii se pot aștepta la claritate de patru ori mai bună, astfel că detaliile vor fi mai ușor de observat. Culorile de pe ecran sunt calibrate și certificate de Technicolor, împreună cu Chroma Tune™ pentru software Toshiba ce permite utilizatorilor să aleagă cele mai potrivite setări de culoare pentru conținutul vizualizat. Disponibil și cu opțiune de ecran Full HD, ambele modele au un nivel înalt de luminozitate de 350 NIT pentru utilizare afară și tehnologie IPS pentru unghi larg de vizualizare. Datorită naturii dinamice a Satellite Radius 12, ambele ecrane beneficiază de Corning Gorilla Glass NBT, oferind rezistență superioară împotriva defecțiunilor și protecție.

Echipat cu procesoare Intel® din noua generație 6, până la CoreTM i7, oferă performanțe premium, inclusiv grafică impresionantă și video captivant, precum și funcționalitate completă Windows 10. În combinație cu un Solid State Drive (SSD) super rapid de până la 512GB și 8GB RAM, Satellite Radius 12 oferă performanțe fluide ce duc activitățile multi-tasking și divertismentul la un nou nivel.

Opțiunile de conectivitate sunt caracterizate și de cele mai noi tehnologii, inclusiv un nou port super rapid USB 3.1 Type-C Gen 2 cu până la 10 Gbps transfer pentru accesarea rapidă a fișierelor și poate fi folosit în orice poziție a ecranului. Împreună cu alte opțiuni de conectivitate, Satellite Radius 12 beneficiază și de Intel Dual Band Wireless-AC pentru capabilități de comunicare ultra-rapide.

Cu Windows 10, Satellite Radius 12 beneficiază de cea mai bună funcționalitate și este primul model Toshiba din Europa ce include astfel de caracteristici. Continuum permite o tranziție fluidă pentru conținut și aplicații atunci când schimbați modul de utilizare al dispozitivului între laptop și tabletă. Ușurința utilizării este îmbunătățită odată cu includerea Windows Hello pentru autentificare biometrică, cum ar fi recunoașterea facială pentru login în combinație cu camera web HD încorporată.

Toshiba Satellite Radius 12 va fi disponibil în Europa din al patrulea trimstru al anului 2015.

Toshiba Satellite Radius 12 specificații tehnice 

 • Display: 31.75cm (12.5″) Ultra HD 4K (3840 x 2160, 362ppi) sau Full HD (1920 x 1080) 10 finger touch LED display cu 350 NIT și tehnologie IPS cu Corning® Gorilla® Glass NBTTM
  • Modelele Ultra HD includ tehnologia de calibrare a culorilor certificată de Technicolor și ChromaTuneTM pentru software Toshiba
 • Procesoare: până la Intel® CoreTM i7 din generația a 6-a
 • Grafică: Intel® HD Graphics 520
 • Stocare: până la 512 GB M.2 SATA SSD
 • Memorie: 8GB LPDDR3 (1.600MHz) onboard
 • Conectivitate: 2x USB 3.0, 1x USB 3.1 Type-C Gen 2 (10 Gbps support), Intel® Dual Band Wireless-AC, Bluetooth®0, Intel® Wireless Display, 1x HDMI® cu ieșire 4K
 • Sistem de operare: Windows 10 64-bit
 • Audio: difuzoare stereo harman kardon® încorporate cu DTS Studio Sound™, wireless music via Bluetooth® Link
 • Durată de viață a bateriei:
  • Modelul Full HD: până la 8 ore
  • Modelul Ultra HD 4K: până la 6 ore
 • Culoare: Satin Gold cu finisaj aluminiu periat
 • Dimensiuni: 5 x 209 x 15.4mm
 • Greutate: de la 1.32 kg

 


Poate te intereseaza si