Huawei a lansat mult așteptatul Mate S.

Huawei a lansat la IFA 2015 noul vârf de gamă al seriei de smartphone-uri Mate: Huawei Mate S.

Cu un design ergonomic, dar totodată rafinat, și tehnologii inovatoare, noul model livrează o experiență premium de utilizare a platformei Android, care depășește încă o dată asteptările industriei.

Tehnologia de control al ecranului integrată în Huawei Mate S este completată de un design neconvențional care echilibrează perfect capabilitățile tehnice ale telefonului cu aspectul său uimitor.

Inspirat de revoluționarul model Huawei Mate 7, noul Huawei Mate S include un ecran 2.5D Gorilla Glass, de 5,5 inci și o grosime de doar 7,2 milimetri, cu margini laterale care au doar 2,65 milimetri. Datorită texturii ecranului AMOLED, Huawei Mate S se mândrește cu forme curbate perfecte.

Spatele arcuit al smartphone-ului Huawei Mate S integrează tehnologia de învelire nanometrică ce conectează natural antena telefonului și metalul, pentru o senzație plăcută la atingere.

Telefonul este echipat cu tehnologia Fingerprint 2.0, o versiune îmbunătățită a tehnologiei de deblocare integrate în modelul precedent Huawei Mate 7.

Fingerprint 2.0 mărește viteza de recunoaștere cu până la 100 %, având mai multe funcții pentru îmbunătățirea performanțelor pe parcursul utilizării. Mai mult, această tehnologie poate fi utilizată pentru a controla panoul de notificări, astfel că printr-un dublu click pot fi șterse notificările necitite, iar glisarea permite previzualizarea fotografiilor sau primirea apelurilor. Toate aceste opțiuni fac mai ușoară experiența de utilizare cu o singură mână a device-ului. Datorită funcției Knuckle 2.0, utilizatorii pot desena forma literei “C” cu încheietura degetului pentru a activa camera foto, litera”M” pentru a asculta muzică sau litera “E” pentru a naviga pe Internet. De asemenea, utilizatorii pot selecta orice detaliu din cadrul unei imagini sau pot copia orice imagine selectând și decupând o anumită porțiune doar cu încheietura degetului.

Huawei Mate S este echipat cu o cameră foto care ia în considerare nevoile utilizatorilor în viața de zi cu zi: o cameră profesională și setări care incorporează contrastul, textura și tonalitatea distinctivă. Camera principală de 13 MP include un senzor RGBW, un stabilizator optic al imaginii, flash LED Dual color-temp, și unități independente ale procesorului de semnal al imaginii, care se combină pentru a captura imagini la o calitate mai bună mai rapid.

Huawei Mate S merge și mai departe, integrând o cameră secundară de 8MP, cu lumini frontale soft pentru a îmbunătăți fotografiile de tip selfie.



Poate te intereseaza si