Leagoo Elite 4 beneficiază de o super reducere pe EverBuying.

După cum bine știți, în perioada 25 august – 10 septembrie, cei de la Everbuying au o serie de reduceri avantajoase la cele mai importante smartphone-uri chinezești pe care ți le poți alege fie după design, autonomia bateriei, capacitatea procesorului sau performanțele camerei foto. Prețul nu îl mai luăm în calcul deoarece sunt toate foarte avantajoase.

Dacă v-ați uitat un pic peste oferta lor, ați putut observa că cei de la Leagoo au deja două smartphone-uri din gama Elite la reduceri , Elite 1 și 5,  însă pe lânga această promoție care se va termina pe 10 septembrie,  Everbuying a mai adăugat și un alt model de telefon Leagoo Elite 4.

Noul Leagoo Elite vine cu un display 5 inch qHD, un procesor quad-core MediaTek MTK6735 la o frecventă de 1 Ghz, construit pe o arhitectură de 64 biți, împreună cu acceleratorul grafic GPU Mali T720,  memorie RAM 1GB, memorie internă 16GB, camera principală este de 5 MP, însă prin interpolarea rezoluției ajunge la 8 MP, iar camera de selfie este de 2 MP, dar tot așa prin interpolare ajunge la 5 MP. Autonomia bateriei este de 2000 mAh iar în momentul de față rulează cu Android 4.4 KitKat.

Dacă doriți să vă achiziționați smartphone-ul Leagoo Elite 4 îl găsiți pe EverBuying, însă trebuie să vă grăbiți un pic căci promoția începe astăzi, 3 septembrie și există doar 100 de modele care pot fi cumpărate cu doar 80 de dolari.

Să nu uitați nici de concursul care este în desfășurare tot la EverBuying pe site și care cu un simplu SHARE dat acestei pagini, vă poate aduce un OnePlus 2 de 64 GB sau multe alte premii surpriză.


Poate te intereseaza si