Oukitel U7 phablet la un pret redus

Oukitel U7, phablet-ul care costă doar 49 de dolari și este disponibil în fiecare miercuri. Această ofertă nu este deloc rea, ținând cont de specificațiile telefonului.

După cum bine știți, în perioada 25 august – 10 septembrie, cei de la Everbuying au o serie de reduceri avantajoase la cele mai importante smartphone-uri chinezești pe care ți le poți alege fie după design, autonomia bateriei, capacitatea procesorului sau performanțele camerei foto. Prețul nu îl mai luăm în calcul deoarece sunt toate foarte avantajoase.

Dacă v-ați uitat un pic peste oferta lor, ați putut observa că cei de la Oukitel au deja un smartphone U10 la reduceri , însă pe lânga această promoție care se va termina pe 10 septembrie,  Everbuying a mai introdus un alt model de telefon redus, Oukitel U7 care face parte din categoria phablet-urilor cu prețuri foarte mici.

Noul Oukitel U7 din oferta EverBuying vine cu un display  IPS cu diagonala de 5.5 inch, având o rezoluție de doar 960 x 540 pixeli, cam puțini ținând cont că este un phablet. Este dual-sim și vine cu un processor  procesor quad-core MediaTek MTK6582 la 1.3 GHz, împreună cu acceleratorul grafic Mali-400 MP, memorie RAM 1GB, memorie internă 8GB cu posibilitatea de extindere până la 32 GB cu ajutorul unui card microSD, camera principală este de 5 MP, însă prin interpolarea rezoluției ajunge la 8 MP, iar camera de selfie este de 2 MP. Autonomia bateriei este de 2000 mAh iar în momentul de față rulează cu Android 4.4 KitKat.

Cei care sunt atrași de design-ul și performanțele lui Oukitel U7 pot profita de noua ofertă a celor de la Everbuying, telefonul fiind disponibil la un preț de doar 69 de dolari, iar pentru început, în fiecare miercuri, pentru un număr limitat de 10 telefoane, îl veți putea achiziționa la un preț de doar 49 dolari.

Să nu uitați nici de concursul care este în desfășurare tot la EverBuying pe site și care cu un simplu SHARE dat acestei pagini, fă poate aduce un OnePlus 2 de 64 GB sau multe alte premii surpriză.

Poate te intereseaza si