Doogee F5 a fost lansat si poate fi precomandat de pe Gearbest.

Dacă până în prezent singurul care mi-a rămas în minte dintre modelele de smartphone-uri ale brandului Doogee a fost  HomTom,  recent aceștia au mai lansat un nou telefon pe care l-au botezat F5 și care vine cu un desing deosebit, construit dintr-un material special și destul de rar întâlnit deoarece nu este deloc ieftin.

Liquid metal este de fapt un material care are un grad ridicat de flexibilitate, aproape imun la zgârieturi . Dacă pentru prima dată am făcut intrat în contact cu acest metal lichid la modelele celor de la Apple care l-au folosit în cantități foarte mici la pinul pentru scoaterea cartelelor la iPhone, se pare că acesta acum a început să fie produs și în cantități mai mari, Doogee F5 fiind primul smartphone high-end care are o carcasă din acest material.

Doogee F5 face parte din categoria telefoanelor high-end nu neaparat datorită specificațiilor tehnice cu care acesta vine, care sunt decente, ci datorită carcasei, care este dintr-un metal lichid, după cum vă spuneam și un pic mai sus.

Noul F5 vine cu un display Full HD de 5.5 inch protejat de Gorilla Glass 3 și de sticlă 2.5D, procesor octa-core MediaTek MT6753 de 1.5 GHz, 3 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot microSD de până la 32 GB. Doogee F5 adoptă o cameră fronală de 8 megapixeli și un senzor principal de 13 megapixeli fabricat de Samsung sau Sony.

Probabil că vă veți întreba dacă se merită să vă luați un astfel de telefon! Ținând cont de raportul calitate:preț pentru un astfel de phablet (5.5 inch), eu zic că se merită. Nu mai punem la socoteală faptul că veți avea un telefon foarte rezistent la șocurile mecanice care se va zgâria foarte, foarte greu, metalul lichid având o abilitate deosebită de a absorbi vibraţiile în cazul unui contact cu suprafeţe tari.

În orice caz, atunci când vă alegeți un telefon trebuie să vă gândiți în primul rând ce faceți de pe el și ce e cel mai important pentru voi: bateria sau design-ul, însă în cazul lui Doogee F5 acesta le are pe toate. O autonomie a bateriei de 3000 mAh și un design foarte elegant.

După ce v-am prezentat toate aceste detalii despre noul Doogee F5, împreună cu cei de la Gearbest avem o surpriză pentru voi și vă anunțăm că primul smartphone cu carcasa construită din metal lichid, poate fi precomandat direct de pe site-ul lor, la un super preț. Pre-comenzile au început de pe 31 august și se vor termina pe 29 septembrie, urmând ca apoi acestea să fie livrate către voi.

Doogee F5 este disponibil în pre-comandă pe Gearbest la prețul de 140 de dolari!

Poate te intereseaza si