Samsung a lansat smartwatch Gear S2.

Cei care au participat la Samsung Unpacked 2015, eveniment în cadrul căruia au fost lansate noile Galaxy Note 5 și Galaxy S6 edge+, au putut vedea și primul teaser oficial a lui Gear S2 prezentat de sud-coreeni la sfârșitul evenimentului.

Spre deosebire de primul model de ceas inteligent, Gear S, care venea cu un display dreptunghiular, modelul Gear S2 are un ecran curbat de 1.2 inch sAMOLED cu rezolutie 360 x 360 (302 ppi), un procesor dual-core, 512 MB memorie RAM, 4 GB memorie internă, corpul este metalic cu margini subțiri care rulează cu sistemul de operare Tizen OS. Aplicațiile special create pentru ceasul inteligent pot fi controlate direct de pe marginile rotative.

Există două modele de ceasuri inteligente: una se conectează la telefon direct prin Bluetooth iar cea de a doua prin 3G. Prima are baterie de 250 mAh si a doua de 300 mAh iar potrivit Samsung autonomia bateriei este de 2-3 zile.

Ambele dispozitive sunt certificate IP68, o particularitate care ar trebui să vă scape de griji când vine vorba de rezistenţă la apă şi praf.

Nu se știe încă ce preț vor avea noile Samsung Gear S2 și Gear S2 clasic. 


Poate te intereseaza si