Apple va avea benzi wireless mai rapide pe iPhone.

Se pare că Apple şi Cisco au devenit parteneri pentru a crea o reţea care să ofere wireless pentru iPhone şi alte dispozitive iOS la locul de muncă.

“Împreună cu Cisco , credem că putem oferi firmelor instrumentele necesare pentru a maximiza potențialul de iOS si de a ajuta angajații să devină și mai productivi, folosind dispozitive pe care le iubesc deja”, a declarat Tim Cook, Apple CEO.

“Cisco ajută companiile să fie mai productive, prin acest parteneriat, noi le oferim clienţilor comuni capacitatea de a extinde mediul Cisco pentru dispozitivele iOS”, a declarat John Chambers, directorul Cisco.

Specificaşiile parteneriatului sunt puţin neclare, dar iniţiativa a venit din partea celor de la Apple. Compania a mai realizat un parteneriat şi cu IBM pentru a construi aplicaţii pentru iOS.

Un lucru foarte interesant este că Apple şi Cisco speră să facă iPhone-ul să fie mai bun la trecerea apelurilor direct pe telefoanele de birou.

Cisco spune ca va lucra ca instrumentele sale de colaborare, precum Cisco Spark, Cisco Telepresence şi Cisco WebEx, să funcţioneze bine pe dispozitivele iOS.


Poate te intereseaza si