Samsung Galaxy Note 5 S Pen

Samsung Galaxy Note 5 a fost supus testului rezistenței. Cum credeți că s-a descurcat?

La mijlocul lui august, sud-coreeni de la Samsung au lansat noile modele de phablet: Galaxy S6 edge+, respectiv Galaxy Note 5 și așa cum ne-am obișnuit, pe internet au apărut o serie de videoclipuri în care acestea sunt personajele principale și sunt supuse la teste care de care mai originale.

În cazul acesta se află și Galaxy Note 5 care a fost în prim plan în videoclipul celor de la Tech Rax. Acestora le-a trecut prin cap ce s-ar putea întâmpla cu phablet-ul, cât de rezistent e display-ul și spatele acestuia dacă îl vor lovi cu un ciocan și cuțit.

Pentru început au apelat la cuțit și primul care a fost supus testului a fost display-ul care a rezistat eroic, aș putea să spun. Proba de foc a fost la spatele telefonului care numai după câteva secunde s-a spart. La zgârieturi e cât de cât rezistent însă la șocuri mecanice mai puternice nu se descurcă prea bine. Rezistența carcasei la ciocan nu a mai fost nevoie să o testeze pentru că deja era făcută praf, așa că au testat display-ul. Acesta din punctul meu de vedere este foarte rezistent. Trebuie să îi dai ceva ciocane display-ului ca să îl aduci în acea stare și telefonul să o ia razna.

Vă invit să vizualizați videoclipul te mai jos și să vă convingeți singuri de rezistența lui Galaxy Note 5!

Cei care doresc să-l achiziționeze o pot face de la QuickMobile sau eMAG.


Poate te intereseaza si