CEO Blackberyy: utilizatorii noștri nu au suficiente aplicații care să le stea la dispoziție.

Încă de anul trecut problema disponibilității aplicațiilor mobile pe platforma Blackberry era discutată cu John Chen, CEO Blackberry, care recent a acordat un nou interviu în care a discutat despre același lucru și în cadrul căruia a recunosc că există prea puține aplicații pentru Blackberry și care totodată împiedică creșterea numărului de utilizatori.

Chiar dacă smartphone-urile canadienilor au acces la Amazon Store, nu se pot compara cu numărul de aplicații disponibile pe Google Play sau App Store.

Odată cu trecerea pe Android această problemă va dispărea, tocmai de aceea au ales să colaboreze cu diverși producători pentru a rezista într-o piață atât de competitivă.

Despre noul BlackBerry Venice, John Chen nu a confirmat nici un zvon, nici măcar numele pe care viitorul BlackBerry cu Android îl va purta. Potrivit zvonurilor, acesta va fi lansa la sfârșitul acestui an, undeva prin noiembrie.

Singurul lucru pe care îl știm încă de la MWC era tastatura QWERTY la care nu vor renunța prea curând, indiferent de modelul telefonului și sistemul de operare cu care rulează.

Chiar dacă specificațiile tehnice nu au fost confirmate, pe internet continuă să apară imagini cu acesta. Noile imagini ne confirmă faptul Venice va veni cu slot pentru card microSD, o cameră foto principală cu un senzor OIS de 18MP și un spate texturat.


Poate te intereseaza si