Apple va lansa noul iPhone 6s pe 9 septembrie.

După ce acum 2 zile Apple confirma evenimentul de lansare a noilor modele de iPhone 6s trimițând presei invitațiile oficiale, astăzi, pe internet au apărut o serie de imagini și un video cu cele mai comentate și performante componente ale lui iPhone 6s.

Imaginea cu camera secundară sau de FaceTime cu ne place să o denumim pentru modelele de iPhone, confirmă faptul că Apple a îmbunătățit performanța camerei foto. FaceTime Camera va avea un senzor de imagine mai bun, de minim 2 MP , flash frontal pentru selfie-uri, va realiza imagini panoramice și va înregistra slow motion în format 720p.

Dacă până acum nu eram foarte siguri că Apple va integra tehnologia Force Touch pe display-urile noilor modele de iPhone, una dintre fotografii ne prezintă acest chip.

Pentru iPhone-urile care urmează să fie lansate pe 9 septembrie, Apple a lucrat inclusiv la butonul de Touch ID. Acesta va fi mai precis și mai rapid în detectarea amprentelor voastre pentru a îl debloca și utiliza cu fără prea mari bătăi de cap.

Evenimentul de anul acesta are ca titlu „Siri give me a hint” iar pe 9 septembrie vom face cunoștintă cu noul iPhone 6s, iPhone 6s Plus.

În comparație cu actualele modele, de la iPhone 6s am pretenția să vină cu: o carcasă mult mai rezistentă, o baterie cu o autonomie mai bună, Touch ID îmbunătățit, display cu tehnologie Force Touch, camera principală de 12 MP capabilă să filmeze 4K.

Poate te intereseaza si