Oferta celor de la EverBuying îl include și pe Doogee X5, un telefon entry-level care merită testat.

După cum bine știți, în perioada 25 august – 10 septembrie, cei de la Everbuying, unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane și tablete, au o serie de reduceri avantajoase la smartphone-uri. Această ofertă îi include și pe cei de la Doonglee, o companie asiatică mai puțin cunoscută în Europa. În paralel cu această avalanșă de reduceri, EverBuying mai are și alte reduceri printre acestea numărându-se și Doogee X5.

Trebuie să recunosc că personal nu mai auzisem de modelul Doogee X5, dar cu un pic de documentație m-am lămurit cam ce poate face acest smartphone. Singurul telefonul Doogee pe care îl știam era HomTom și care mi-a rămas în minte nu neapărat din cauza numelui, ci datorită autonomiei bateriei, 6250 mAh, într-o eră a tehnologiei unde branduri importante de smartphone-uri nu mai pun atât de mult accentul pe baterie ci pe cât de subțiri sunt.

Revenind la Doogee X5 și comparând raportul calitate:preț, am ajuns la concluzia că dacă nu îți dorești un telefon cu niște specificații fabuloase pentru un mobile browsing decent și pe care nici să nu dai foarte mulți bani, Doogee X5 este o opțiune interesantă.

Doogee X5 este dual-sim și vine cu un display de 5 inch, un procesor quad-core MTK6580, memorie RAM de 1 GB, memorie internă de 8 GB cu posibilitatea de extindere a memoriei cu ajutorul unui card microSD, o cameră principală de 5MP, o cameră secundară de 2MP, autonomia bateriei este de 2200 mAh, Android 5.1 Lollipop.

Cei care doresc să îl achiziționeze pe Doonglee X5 pot să îl comande direct de pe EverBuying la prețul de 58$ fără a fi percepute taxele de transport.

Nu uitați nici de concursul celor de la EverBuying care ține până pe 10 septembrie și care cu un simplu SHARE acestei pagini vă poate aduce un OnePlus 2 sau multe alte premii.


Poate te intereseaza si