iphone 6s tehnologia Sony

De câteva luni bune, circulă informaţii referitoare la viitoare cameră foto a telefonului iPhone 6s, iar cele mai multe zvonuri susţin că aceasta va avea 12 MP.

Potrivit 9to5Mac, Apple va ugrada numărul de pixeli pentru prima dată de când a lansat iPhone 4s în 2011. Asta înseamnă că noile telefoane iPhone 6s şi 6s Plus vor avea camere foto de 12 MP, spre deosebire de 8 MP cât au generaţiile iPhone din prezent.

Conform sursei citate, telefoanele vor avea şi un procesor A9 şi un procesor upgradat de semnal imagine. Împreună cu camera de 12 MP, asta înseamnă că Apple a îmbunătăţit cu adevărat camera foto.

În plus, se vorbeşte şi despre un alt nivel de înregistrare video, 4K. Este un pas uriaş în ceea ce priveşte camera foto de la iPhone.

Şi camera foto pentru selfie a fost îmbunătăţită, va avea un senzor upgradat pentru o mai bună calitate a imaginii. S-a speculat că Apple va include şi un LED flash pe partea din faţă a telefonului, dar este puţin probabil. În schimb, în momentul în care camera frontală este activată, ecranul va face o lumină albă pentru a lumina imaginea, exact cum funcţionează Photo Booth de la Apple sau Snapchat.

Totodată, camera frontală va avea 720p înregistrare video în slow motion, dar va putea face şi fotografii de panoramă.

Este clar că Apple acordă o mare atenţie camerei foto şi rămâne să aflăm de ce va fi în stare cu adevărat pe 9 septembrie când va avea loc evenimentul de lansare a noilor telefoane.


Poate te intereseaza si