Așteptarea a luat sfârșit! Apple a confirmat prin invitația trimisă presei data de 9 Septembrie 2015, la care urmează să prezinte noul iPhone 6S dar și fratele mai mare iPhone 6S Plus.

În 2015, pe 9 Septembrie, Apple urmează să prezinte noile generații ale popularelor telefoane iPhone. Prezentarea de anul acesta are ca titlu “Siri give me a hint”, odată prezentată invitația, cu siguranță serverele unde este găzduită Siri vor avea mult mai mult trafic față de orice altă perioadă obișnuită.

Recunoaștem, nu ne-am putut abține și am verificat ce ne spune Siri odată ce îi cerem un pont.

Siri give me hint raspuns

iPhone 6 și 6S Plus, urmează să beneficieze de componente mai performante (ram, cameră foto/video, force-touch pentru display), la fel cum fiecare model S a avut pe parcursul timpului.

Evenimentul urmează să aibă loc la Bill Graham auditorium din San Francisco, California, pe lângă noile smartphone-uri, Apple va prezenta și un update hardware pentru deja bătrânul Apple Tv, noul iOS 9 și probabil watchOS2.

Există posibilitatea ca Apple TV să aibă și el acces la asistenta disponibilă pe iPhone și iPad, Siri însă acest aspect este pentru moment doar o speculație.

Exact ca și anul trecut, Mobile247.Ro, va relata în timp real, noutățile prezentate de producătorul american Apple.

Cu ce crezi că vin iPhone 6S și iPhone 6S Plus, nou?

Poate te intereseaza si