oneplus 2 gearbest

OnePlus 2 poate fi achiziționat fără invitație și la un super preț, direct de pe Gearbest.

După succesul înregistrat anul trecut cu OnePlus One, compania din China şi-a propus anul acesta să vândă între 3 şi 5 milioane de telefoane și se pare că au cam reușit deoarece în primele 2 săptămâni de la lansare erau deja 2 milioane de rezervări.

Așa cum ne anunțaseră încă de acum câteva luni, OnePlus s-a întors la achiziționarea de telefoane doar pe bază de invitații. Invitațiile sunt valabile doar pentru noul smartphone recent lansat, OnePlus 2. Cei care vor să își achiziționeze OnePlus One o pot face fără a avea nevoie de invitație, însă cu toate acestea și OnePlus 2 poate fi achiziționat fără invitație direct de pe Gearbest. 

În perioada 21 – 31 august, cei de la Gearbest, unul dintre cele mai importante magazie online de tablete și telefoane mobile, vin cu o serie de reduceri importante.

Această ofertă care se află în curs de desfășurare pe Gearbest până săptămâna viitoare îl include și pe OnePlus 2, unul dintre cele mai performante și dorite smartphone-uri ale momentului.

Pe cât de dorit este de către fanii OnePlus, pe atât de greu se poate achiziționa datorită modului special  pe care compania a impus-o: doar pe bază de invitații. Gearbest sare în ajutorul acestora și oferă noul OnePlus 2 fără invitație și la un super preț: 434$.

OnePlus 2 vine cu un display full HD de 5.5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 810, memorie RAM de 4 GB pentru cele cu o memorie internă de 64 GB și o memorie RAM de 3 GB pentru cele cu 32 GB memorie internă. Camera foto este de 13 MP și știe să filmeze 4K. Așa cum ne-au promis, OnePlus 2 vine cu un senzor pentru scanare a amprentei, sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop peste care OnePlus a pus OxygenOS. Bateria este de 3.300 mAh și cablul de date este USB Type-C, una dintre dotările importante

One Plus 2, nu este deloc o alegere greșită. Telefonul beneficiază de specificații tehnice foarte bune iar optimizarea sistemului de operare Android, face ca iOS-ul celor de la Apple să fie mai atent la competiție.

Prețul este alt aspect pe care putem să punem accentul, să plătești sub 500 de dolari și să beneficiezi de specificații, design și OS premium, deja pare greu de crezut însă chiar așa este.

Gearbest, oferă transport gratuit pentru achiziția lui One Plus 2 la un preț de 434 dolari.

Ce spun site-urile internaționale despre One Plus 2

“The OnePlus 2 offers high-end performance at a low price, while not skimping on design. The rear camera delivers pretty good pictures as well. Cnet.com”

The OnePlus 2 is a great phone, but it suffers from two things: the necessary limitations that needed to be placed upon it to meet its price point and the negativity that One Plus’ incessant hype-beasting produces as a result. AndroidPit.com

The lack of NFC, a microSD card slot, a removable battery, and quick- and wireless charging means the OnePlus 2 is not a flagship killer. It does have some killer new features though, including USB Type-C, 4G dual-SIM support and some powerful hardware. At £289 (we don’t recommend the 16GB OP2), it’s an unrivalled deal if you can get hold of one. PcAdvisor.co.uk

Dacă în mod normal prețul lui OnePlus 2 de 64 GB era de 1266$, între 21 – 31 august, prețul lui pe Gearbest devine 434$, adică se aplică o reducere de peste 50%, foarte avantoajoasă. El va fi livrat în 3-5 zile lucrătoare iar transportul este gratuit.


Poate te intereseaza si