Allview explică cum funcționează Modul Profesional integrat pe X2 Soul Xtreme.

Marți, împreună cu Allview, brandul autohton de smartphone-uri şi tablete prezent pe piaţa din Europa, am călătorit spre evoluție și am învățat cum să intregăm performanțele celui mai nou flaghip X2 Soul Xtreme, în viața noastră de zi cu zi. Indiferent că alegi să te relaxezi, să te distrezi sau să faci business, Allview X2 Soul Xtreme nu te va dezamăgit, acesta „mulându-se” după activitățile tale.

În cadrul evenimentului de prezentare, toate funcțiile minune cu care X2 Xtreme Soul vine au fost și exemplificate live, ceea ce a oferit o mai multă credibilitate telefonului, iar astăzi, la câteva zile de la eveniment, Allview ne informează despre cum funcționează, de fapt, Modul Profesional de pe noul X2 Soul Xtreme, oferindu-ne două fotografii Aceștia.au reușit să surprindă noaptea o stea căzătoare setând în modul profesional timpul de expunere mai mare.Camera lui X2 Soul Xtreme vine cu mai multe funcții interesante, însă modul profesional se adresează în principal pasionaților de fotografie.

Modul profesional permite utilizatorilor să ajuste manual următoarele :

  1. Focalizare –  Modifică claritatea fotografiei și focalizarea. Prin această setare poți scoate în evidența un anumit obiect sau o anumită persoană.  Claritatea imaginii are efect și asupra rezoluției reale a fotografiei.
  2. Viteza obturator –  Acesta are trei nivele:  Înalt, mediu și scăzut. Obturatorul este acel dispozitiv care, prin deschidere, permite pătrunderea luminii necesară pentru expunerea senzorului.
  3. WB ––  Prin ajustarea balansului de alb, poți surprinde imagini pe care le poți tonuri de culoare calde  tonuri reci, funcție de preferințele tale. Poți  balansul de alb  funcție de  mediului  care  afli, optând pentru  din cele  setări de la  foarte  la   foarte rece.
  4. ISO – Sensibilitate la lumina. Setarea permite realizarea fotografiilor in locuri cu luminozitate scazuta. Sensibilitate la lumină. Setarea permite realizarea fotografiilor în locuri cu luminozitate scăzută.
  5. AE / EV –  Controlul expunerii. Prin mărirea expunerii poți surprinde instant detalii pe timp de noapte pe care ochiul uman nu le percepe decât după o perioadă destul de lungă de acomodare la mediul nocturn .

Noul X2 Soul  Xtreme este disponibil la precomandă, ȋn exclusivitate pewww.telekom.ro la preţul de 499 de lei cu abonamentul Nelimitat XXL, urmând să fie livrat ȋncepȃnd cu data de 10 septembrie. Fără abonament, preţul terminalului este de 2.199 de lei.


Poate te intereseaza si