iphone 6s plus

iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor veni cu camere foto mult mai performante.

Business Insider a publicat în acest weekend un zvon potrivit căruia camera foto a telefoanelor iPhone 6s şi iPhone 6s Plus vor avea un senzor mai mare care poate captura mai multă lumină.

Persoana care a furnizat aceste informaţii ar fi implicată în dezvolatrea noului design. Aceasta a dezvăluit că Apple a îmbunătăţit designul lentilelor ca să funcţioneze cu noul senzor. Acesta este capabil să captureze mai multă lumină datorită faptului că numărul pixelilor a fost majorat la 12 MP.

“Apple a comandat furnizorilor să producă lentile cu 5 elemente pentru iPhone 6s care este creat să funcţioneze cu cameră foto de 12 MP”, a declarat sursa.

Aceste componente sunt deja date în producţie, a mai adăugat aceasta. iPhone 6s are deja lentile cu 5 elemente, precum modelele actuale de pe piaţă, dar au o specificaţie mai mare ca să se potrivească cu senzorul de 12 MP.

Se aşteaptă ca iPhone 7 să aibă lentile şi mai bune şi o deschidere mai mare, care permite capturarea de mai multă lumină. Sursa a dezvăluit că Apple a comandat aceste lentile cu 5 elemente şi pentru următorul telefon care o să apară după iPhone 6s, cel mai probabil iPhone 7.

Rămâne de văzut dacă sursa celor de la Business Insider spune adevărul sau nu. Cert este că toată lumea se aşteaptă ca noua cameră foto de la iPhone să fie extraordinară. S-a vorbit că această ar avea un senzor de ultimă generaţie iSight, produsă de Samsung, care ar avea 12 sau 13 MP. Conform unui alt zvon, camera foto ar avea tehnologia RGBW, care ar utiliza mai mulţi pixeli decât tehnologia RGB. Camera frontală se pare că va avea 5MP. În plus, despre noile telefoane care urmează să fie lansate de Apple se mai spune că ar fi construite din aluminiu rezistent la îndoire, ar avea procesor A9, 2GB RAM şi reţea 300Mbps LTE, display force-sensing, hardware NFC, Touch ID mai rapid şi vor fi disponibile şi în culoarea rose-gold.

Noile iPhone-uri, iPad-uri şi următoarea generaţie de Apple TV vor fi anunţate pe 9 septembrie.


Poate te intereseaza si