ulefone be touch 2

Ulefone Be Touch 2 este smartphone-ul care seamănă cu iPhone 6Plus  dar care are specificații mai bune decât acesta.

Cei care îl vor vedea pentru prima dată pe Ulefone Be Touch 2 vor crede că este iPhone 6Plus dar atunci când vor naviga pe el își vor da seama că performanțele și specificațiile acestuia sunt peste faimosul iPhone 6Plus.

Deoarece nu foarte multă lume știe că Ulefone Be Touch 2 poate fi o opțiune pentru cei care își doresc să își achiziționeze un iPhone 6Plus, dar nu o pot face datorită prețului destul de mare, cei de la EverBuying au introdus o nouă ofertă pentru iPhone-ul chinezesc.

Are un procesor cu opt nuclee la 1,7GHz, o memorie RAM de 3GB, o memorie interă de 16 GB dar care se poate extinde până la 64 GB cu ajutorul unui card microSD, și un senzor de 13 megapixeli de la Sony pentru camera foto. Ecranul este protejat cu Gorilla Glass și dispune chiar și de quick charge, ceva ce nu vei găsi pe prea multe telefoane.

Cei care doresc să și-l achiziționeze pe Ulefone Be Touch 2 îl pot comanda direct de pe EverBuying pentru doar 198.99 $ folosind codul de reducere BT2EB. În plus, pachetul va mai conține pe lângă telefon și un card microSD de 32GB, o folie de protecție și o husă de protecție.
Dacă nu doriți să beneficiați de folie, card și husa de protecție,prețul lui Ulefone Be Touch 2 folosind codul de reducere EBUlefone va fi de 172.99 dolari.

Poate te intereseaza si