iphone 6s tehnologia Sony

Apple lansează programul “iSight Camera Replacement” pentru o parte din telefoanele iPhone 6Plus.

În perioada septembre 2014 – ianuarie 2015, Apple a produs și vândut un număr destul de mic de iPhone-uri 6Plus care au avut probleme cu una dintre componentele camerei foto. Astfel că, o parte din fanii brandului realizau fotografii neclare, blurate atunci când doreau să imortalize un moment important.

Apple a sesizat acest lucru și din această cauză a inițializat programul “iSight Camera Replacement”. Toți posesorii de iPhone-uri 6Plus care și-au cumpărat telefonul în perioada septembrie 2014 – ianuarie 2015 sunt invitați să intre pe pagina programului, să introducă serial number-ul iPhone-ului și dacă acesta eligibil, Apple va înlocui camera foto la un service autorizat.

Cei de la Apple  mai menționează faptul că la service va fi schimbată doar componenta defectă și nu va fi înlocuit iPhone 6Plus vostru vechi cu altul nou. 

Utilizatorii de iPhone 6Plus care în urma verificării atestă că sunt eligibili și camera telefonului lor trebuie schimbată, sunt așteptați în service-urile autorizate Apple: iStyle, NouMax.

Poate te intereseaza si