Asamblarea noului Samsung Galaxy S6 Edge +

Samsung încearcă în toate modurile să producă conținut video pentru ca vânzările noului S6 edge + să meargă tot mai bine. De această dată, Samsung ne-a propus să vizualizăm cum se asamblează noul phablet cu ecran curbat.

Sunt multe persoane cu siguranță dornice să ajungă în fabricile în care telefoanele Samsung sunt ambalate. S6 edge + este primul telefon pentru care Samsung a ales să prezinte cum se asamblează.

Telefoanele celor de la Samsung încep să devină adevărate bijuterii, lucru care l-au înteles destul de târziu, cu costuri destul de mari de plătit. Acum, Samsung pune mult mai mult accent pe materiale premium și componente tot mai performante pentru ca câștiga un procent din fanii brandului american Apple.

Asamblarea lui S6 edge + pornește cu bateria nedetașabilă de 2600 mAh, urmează camera frontală de 5 MP, panoul frontal ce include display-ul de 5.1 inch cu margini curbate. Placa de bază are de această acum dimensiuni reduse, este mult mai mică decât modelele precedente. Memoria ram, sistemul de încărcare wireless râmăn ultimile componente ce sunt asamblate pe noul S6 edge+.

Minimalizarea componentelor, face ca noul S6 edge+ să fie un telefon mult mai complex dar și mai greu de asamblat datorită fiecarei componente tot mai mici.

Samsung odată cu procesul de asamblare, a ales să continue video-ul cu momentul în care se face unboxing-ul.

Telefonul alături de încărcător, cablu de date, hands-free și manualele de utilizare sunt rând pe rând scoase din cutie însă tot telefonul rămâne principala atracție a cutiei.

S6 edge + este deja disponibil pentru precomandă la principalii operatori (Orange, Telekom, Vodafone) cât și la liber în magazinele eMag sau QuickMobile

Ce părere ai despre Samsung S6 edge +?

Poate te intereseaza si