Pentru cei pasionati si in acelasi timp nerabdatori de lansarea lui Motorola Moto 360, Best Buy le-a oferit o surpriza! Acesta a aparut din greseala pe site, fapt ce ar putea sa aduca probleme mari magazinului daca tinem cont de dorinta celor de la Motorola. Doreau ca pretul si aspectul lui 360 sa vina ca o surpriza de lansare pentru fani.

Ar putea ca aceasta “greseala” sa fie de fapt o campanie de marketing pentru a atrage atentia asupra Motorola-Moto-360smartwatch-ului.

Diagonala ecranului este de 1.5 inch, rezolutia este de 320×290, iar display-ul este LCD. Moto 360 beneficeaza de un pedometru si de un senzor ce masoara bataile inimii, deci, daca esti sportiv “amator”, acest ceas iti va veni perfect.

Daca pana acum eram obisnuiti ca smartwatch-urile sa comunice cu smartphone-urile prin intermediu conexiunii bluetooth, Moto 360 beneficiaza de conexiunea Wi-Fi iar pretul lui este de 249,99 $.

Pare un ceas destul de destept care arata foarte bine.  Parerea noastra este ca tinand cont de faptul ca este un simplu ceas, stie sa faca destule.

Daca veti intra acum pe site-ul celor de la Best Buy, ceasul nu mai este disponibil. Asadar, probabil, a fost o greseala si nu o strategie de marketing.

Suntem curiosi cum va arata smartwatch-ul, daca cei de la Motorola vor pastra acest design si care va fi pretul de lansare. 

moto-360-best-buy-leak

Poate te intereseaza si