Allview P6 Energy va renunța la Android KitKat 4.4 pe 24 august!

Allview, unul dintre cele mai importante brand-uri autohtone de telefoane și tablete, dincolo de lansările de noi device-uri de care am avut parte în ultima perioadă, acum anumite modele de produse Allview vor beneficia de un update important de soft.

Primul care va beneficia de update de soft va fi telefonul Allview P6 Energy. Acesta va trece de la actualul Android 4.4 KitKat la Android 5.0 Lollipop.

Dacă după primul teasing aflam că update-ul la Lollipop se va face începând cu 24 august și odată cu acesta performanțele lui P6 Energy vor crește iar consumul de baterie va scădea, astăzi, la al doilea teasing, Allview ne mai oferă noi informații. În urma update-ului, P6 Energy va veni cu 3 aplicații noi:

  • Super Power Saving Mode –  Pentru momentele în care dorești să prelungești durată autonomiei bateriei activează funcția de economisire a energiei. Aceasta transformă meniul într-unul minimalist, alb-negru, și îți oferă acces la funcțiile de bază: Apeluri, Mesaje, Contacte și Ceas.

 

  •  Charm Cam –  Aplicația Charm Cam îți pune la dispoziție o serie de funcții distractive și utile, care te vor încânta cu siguranță! Ai o serie de efecte beauty, filtre în timp real și ștampile care vor adaugă originalitate fotografiilor tale. Aplicația poate fi accesată direct din meniul camerei. 

 

  • Chameleon –  Creează-ți propriile teme și adaptează smartphone-ul mediului în care te afli. Funcția Chameleon va transformă device-ul într-unul nou de fiecare dată, utilizând culori din jurul tău. Astfel, îți vei aminti de stările și sentimentele plăcute dintr-o anumită clipă.

 


Poate te intereseaza si