iphone 6s plus

Apple va produce iPhone-uri mai rezistente.

În iunie au apărut zvonuri că noua generaţie de iPhone ar avea Seria 7000 aluminiu, precum aliajul care s-a folosit la Apple Watch, asta însemând că noile telefoane vor fi cu 60% mai puternice decât iPhone 6.

Recent, pe Unbox Therapy a apărut un video în care se arată că pentru noua generaţie de iPhone, iPhone 6s, Apple a introdus 5% zinc, element care nu se găseşte la iPhone 6.

Aliajul de aluminiu Seria 7000, care a fost folosit la Apple Watch, conţine aproximativ acelaşi procentaj de zinc. Se pare că şi iPhone 6s va avea acest aliaj care face ca telefonul să fie mai puternic decât predecesorul său. Unbox Thearpy a reuşit să obţină un iPhone 6s şi l-a supus testului de îndoire. În timpul testului s-a descoperit că pentru iPhone 6s trebuie utilizată o forţă mai mare pentru a fi îndoit.

Aceasta este o veste foarte bună pentru cei care îşi ţin telefonul în buzunar. Datorită aliajului mai puternic din care este costruit telefonul, acesta este mai puternic şi se îndoaie şi se sparge mai greu.


Poate te intereseaza si