Blackberry Venice este primul smartphone al canadienilor care va rula cu Android.

Blackberry a prezentat pentru prima dată noul său model de telefon, Venice, care va rula cu Android, în martie la Mobile World Congress, dar unde nu a oferit prea multe detalii despre acesta.

S-ar părea ca Blackberry Venice se va lansa spre sfârșitul anului, undeva prin noiembrie, potrivit zvonurilor apărute, însă nimic nu este sigur deoarece toate aceste speculații apărute nu au fost confirmate de canadieni.

La scurt timp după primele imagini apărute cu Blackberry Venice, Evan Blass a mai postat pe contul său de Twitter alte imagini cu design-ul acestuia.

BlackBerry Venice, va avea display 5.4 inch Quad HD, rezoluţie 2560 x 1440 pixels, tastatură QWERTY. BlackBerry a ales procesorul 6 core 1.8GHz Qualcomm Snapdragon 808 şi nu cel octa core Snapdragon 810 pentru a evita supraîncălzirea. Noul telefon va avea 3GB RAM, camera foto principală de 18 MP, iar cea frontală de 5 MP.

Fiind obișnuită cu actualele modele de BlackBerry care rulează cu BlackBerry OS, sunt tare curioasă cum va fi să ai Android pe un astfel de telefon.

blackberry venice


Poate te intereseaza si