Allview anunță upgrade pentru gama de smartphone-uri E și îl lansează pe E3 Living.

Allview, brand-ul autohton de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa de peste 10 ani, lansează astăzi un nou smartphone din gama E. În urma succesului înregistrat de modelul precedent, compania brasoveană prezintă E3 Living. Noul device dispune de un display de 4,5 inch, construit cu ajutorul tehnologiei Full Lamination. Cele două difuzoare frontale ce permit audiția stereo, conectivitatea 5GHz WIFI și cea 4G Dual Mode, cu standardele FDD si TDD, împreună cu sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop, definesc noul E3 Living ca fiind device-ul perfect pentru divertisment.

E3 Living este un dispozitiv ideal pentru persoanele care utilizează două cartele SIM. Device-ul are integrat un procesor Quad Core, ceea ce îi oferă noului dispozitiv fluență în utilizare pentru navigarea pe internet, în rularea aplicațiilor, jocurilor sau vizionarea filmelor.

Testează și tu produsele celor de la Allview! Simte diferența! 

Camera principală de 8 MP a noului E3 Living dispune de funcțiile multiple cu care clienții Allview s-au obișnuit. Smile Shot și Multi Angle reprezintă numai o parte dintre acestea, iar pentru realizarea celor mai impresionante autoportrete device-ul dispune de un LED Flash frontal și funcția Beauty Face. Utilizatorii au posibilitatea de a realiza filmări Full HD și clipuri rapide cu ajutorul funcției preinstalate, Time Lapse.

E3 Living dispune de 1GB memorie RAM și de 8GB memorie Flash, ce poate fi suplimentată până la 40GB prin adăugarea unui card microSD. Smartphone-ul este un device ușor de utilizat ce poate fi controlat și prin gesturi simple. De exemplu, aplicațiile pot fi accesate cu un simplu semn desenat pe ecranul închis.

Produsul este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi la pretul de 599 lei, iar livrarile vor începe din data de 15 Septembrie.


Poate te intereseaza si