Inceputul de toamna vine cu schimbari majore pentru cei din telecomunicatii. In septembrie, Cosmote Romania si Romtelecom vor veni cu un brand nou care va purta numele de Telekom Romania Communications, respectiv Telekom Romania Mobile Communications. Abia de la jumatatea lui septembrie ei vor incepe sa activeze sub denumirea de Telekom Romania, potrivit Mediafax.

Pentru ca aceste brand sa poata sa isi intre in atributii cat mai repede, in prezent, lucreaza peste 2000 de oameni, la peste 100 de proiecte privind partea de vanzari, IT, marketing, resurse umane.

telekomDe cand vor intra sub un singur nume, acestia vor avea un singur call center, un singur website si o singura prezenta social media pentru toti utilizatorii de telefonie fixa si mobila.

Asadar, ei nu vor mai fi branduri concurente!

“Ca urmare a deciziilor adunarilor generale ale actionarilor ale fiecarei companii, Romtelecom si Cosmote Romania anunta noile denumiri oficiale. Astfel, incepand cu jumatatea lunii septembrie, Romtelecom si Cosmote Romania vor comunica sub acelasi brand: Telekom Romania, in timp ce denumirile legale vor fi Telekom Romania Communications SA (in loc de Romtelecom SA), respectiv Telekom Romania Mobile Communications SA (in loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA)”, se arata intr-un comunicat comun al celor doi operatori.

In prezent, Cosmote Romania este a treia putere de telefonie mobila, dupa Orange Romania si Vodafone Romania.
Romtelecom este unul dintre cei mai mari operatori locali de telecomunicatii. Actionari sunt grupul elen OTE – 54,01% si Ministerul pentru Societatea Informationala – 44,99%

Poate te intereseaza si