windows 10

Cunosc sub numele de cod Threshold 2, acesta va fi primul update a lui Windows 10.

În urmă cu câteva săptămâni, mai exact pe 29 iulie, Microsoft lansa oficial cel mai nou sistem de operare, Windows 10.

De Windows 10 au putut beneficia, gratuit, toți utilizatorii de laptopuri și calculatoare care aveau până acum instalat o variantă licențiată de Windows 7 sau Windows 8.

În primele 24 de ore de la lansarea lui Windows 10, peste 24 de milioane de utilizatori l-au descărcat, instalat și testat pe calculatoarele lor.

Astăzi, la aproape 3 săptămâni de la lansare, conform celor de la WinBeta, Windows 10 a fost descărcat pe peste 50 de milioane de device-uri.

Ca orice sistem de operare nou, utilizatorii mai întâmpină și diferite probleme. Chiar noi am avut probleme după instalarea lui Windows 10, tastatura laptopului luându-o razna, în sensul că unele taste nu funcționau decât dacă apăsam tasta FN. Astfel, am fost nevoiți să punem în funcțiune o altă tastatură externă. După un restore la driver-ul vechi, totul merge minunat și suntem  foarte mulțumiți de noul Windows 10.

Cei care totuși nu se înțeleg cu noul sistem de operare, pot reveni la Windows 7, respectiv Windows 8.1 în timp de 30 de zile.

În prezent, Microsoft lucrează la primul update a lui Windows 10, prezentat internauților sub numele de cod Threshold 2. Aceștia îl vor lansa în luna octombrie și va rezolva o parte din problemele pe care Windows 10 le-a creat utilizatorilor.

Windows 10 este ultimul sistem de operare lansat de Microsoft, el primind periodic update-uri importante.

Tu ce probleme ai întâmpinat la instalarea lui Windows 10? 

Poate te intereseaza si