LG Nexus

Google va lansa toamna aceasta două modele de Nexus, unul produs de LG și unul de Huawei.

Vara este pe sfârșite iar toamna va veni cu lansări importante de device-uri, printre ele numărându-se și cei de la Google.

Cu toate că până acum nu avem informații oficiale cu privire la specificațiile și design-ul viitorului Nexus, se zvonește că Google va colabora cu LG și Huawei și vor lansa toamna acesta două noi modele de Nexus.

Astăzi, a apărut o nouă imagine cu un prototip a lui LG Nexus care ne dezvăluie noi informații și ne confirmă alte deja apărute.

Conform imaginii apărute și publicate de cei de la Droidfeed, ne atrage atenția camera foto a lui Nexus care este puțin iesită în relief. Așa cum se zvonea, LG alege să meargă în continuare pe același design pe care îl are  Nexus 5 și LG G4, carcasa fiind mată, iar scanner-ul de amprentă de sub camera foto, tipic brand-ului, nu lipsește nici el.

Ținând cont de specificațiile care au mai apărut până acum, modelul de Nexus produs de LG va avea un display 2K, de 5.2 inch. Ca și platformă ar putea folosi Snapdragon 808, lucru destul de evident după ce Snapdragon 810 pare să fie un eșec din aproape toate punctele de vedere.


Poate te intereseaza si