An de an, utilizatorii de telefoane iPhone așteaptă cu sufletul la gură noile modele lansate de Apple. Anul acesta, pe 9 Septembrie 2015, se zvoneste (data ne confirmată oficial) că Apple va lansa noile iPhone 6S și iPhone 6S Plus. Sunt cu siguranță multe lucuri pe care le dorim de la viitoarele două modele.

2015, anul în care Apple nu are un produs complet nou de lansat ci doar o variantă S (îmbumătățită) pentru modelele iPhone 6 sau iPhone 6 Plus.

  • Camera de 8 Megapixeli deja, nu mai este suficientă, Samsung, principalul competitor a ajuns la 16 MP. Pe langa o majorare a numărului de MP, stabilizarea optică a imaginii (OIS) trebuie să fie prezentă și pe modelul 6S.
  • Memoria de doar 1 GB cu toată optimizarea fantastică pe care o face Apple pare să nu mai fie suficiență.
  • Procesorul A9 să fie mult mai rapid. Odată cu evoluția jocurilor cât și a aplicațiilor, Apple nu poate să vină an de an, cu doar 1-2 sute de Mhz în plus la viteza procesorului.
  • O baterie cu autonomie mai mare pentru o durată de utilizare ridicată. Toți știm ce rău este să te aflii într-un loc și să nu poți să folosești telefonul pentru că nu mai ai baterie. Varianta de baterie externă ne scapă de această problemă dar totuși este și mai greu de transportat.
  • Încărcare Wireless. Nu trebuie să fie ca la Samsung, cu sigurață se găsesc variante mai bune însă, o încărcare fără fir ar simplifica procesul de încărcare.

Există multe lucuri pe care le dorim, este posibil să fie prezente pe viitorul iPhone sau chiar pe următorul model, 7 sau ce nume va avea acesta.

Tu ce îți dorești ca viitorul iPhone 6s / iPhone 6S Plus să aibă nou sau îmbunatățit?

 

Poate te intereseaza si