galaxy s6 edge plus note 5

Samsung Galaxy Note 5 va ajunge în Europa abia anul viitor.

Ziua de 13 august, a fost o cu noroc pentru sud-coreeni de la Samsung, aceștia lansând oficial noile phablet-uri: Galaxy S6 edge+ și Galaxy Note 5.

Telefoanele noi lansate păstrează același design unic și inovator ca ale modelelor precedente, fiind create din sticlă și metal. Odată cu lansarea celor două noi telefoane, Samsung reconfirmă angajamentul de a dezvolta piața de smartphone-uri cu ecran de dimensiuni mari, creată în anul 2011 prin lansarea primului model de Galaxy Note.

Dacă pentru Galaxy S6 edge+ s-a dat startul precomenzilor încă de pe 14 august, Samsung Galaxy Note 5 nu va fi disponibil cel puțin anul acesta în Europa. Singuri care se vor putea bucura de performanțele noului Note 5 vor fi cei din America și Asia.

Un comunicat oficial al companiei Samsung anunţă că: “Disponibilitatea produsului Samsung Galaxy Note 5 va fi diferită, în funcție de nevoile consumatorilor și de situația specifică a pieței. Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat pe piețele din Statele Unite și din Asia în luna august și vom caută diferite oportunități de lansare pentru Galaxy Note 5 pe alte piețe. Prin lansarea seriei Galaxy Note în 2011, am creat o categorie nouă de dispozitive inteligențe care a setat un nou standard în industrie, urmat de ceilalți producători. Pentru consumatorii din Europa, portofoliul Samasung va fi centrat în jurul smartphone-ului Galaxy S6 edge+, astfel încât să putem răspunde cât mai bine nevoilor acestora”.

Samsung Galaxy S6 edge+ și Galaxy Note 5 vin cu aceleași specificații tehnice: display 5,7 inch, procesor Exynos 7420, memorie RAM de 4GB, memorie internă de 32 GB și 64 GB, camere de 16MP și 5MP, Samsung Pay, încărcare wireless, fără card microSD și posibilitatea de a schimba bateria.

Samsung Galaxy S6 edge+ este disponibil în precomandă la eMAG și QuickMobile.

 


Poate te intereseaza si