Huawei producatorul urmatorului model Nexus

Au apărut noi imagini cu viitoarele modele de Nexus.

Anul acesta se zvonește că Google ar lucra cu Huawei și LG pentru două modele Nexus, unul accesibil și unul de top, sau un phablet și un telefon. Nu se știe nimic sigur, iar Google nu s-a sinchisit să ne spună ceva.

 

Se zvonește că Huawei ar putea produce un Nexus de tip phablet de 5.7 inch, cu senzor de amprentă, carcasă metalică și un ecran generos, exact cum vedem acum la seria Mate. Nu ar fi un lucru deloc rău mai ales că Huawei a cresut foarte mult în ultima vreme.

 

Cât despre modelul produs de LG va avea un display de 5,2 inch și ar putea adopta puțin din design-ul lui Nexus 5 într-o combinație cu LG G4. Butoanele de volum și cel de power ar putea fi amplasate în spate, ecranul va fi 2K, iar camera va fi un deliciu. Ca și platformă ar putea folosi Snapdragon 808, lucru destul de evident după ce Snapdragon 810 pare să fie un eșec din aproape toate punctele de vedere.

Imaginile noi apărute cu modelele de Nexus confirmă existența scanner-ului de amprentă care se va afla pe spatele telefonului, tipic LG și existența portului USB Type-C.

google nexus

 


Poate te intereseaza si