Samsung Galaxy Note 5 and Samsung Galaxy S6 Edge +

Samsung Galaxy S6 edge+ ajunge în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă.

Samsung a lansat ieri mult așteptatele phablet-uri: Galaxy S6 edge+ și Galaxy Note 5. Telefoanele păstrează același design unic și inovator al lui Galaxy S6 edge, fiind creat din sticlă și metal. Odată cu lansarea celor două noi telefoane, Samsung reconfirmă angajamentul de a dezvolta piața de smartphone-uri cu ecran de dimensiuni mari, creată în anul 2011 prin lansarea primului model de Galaxy Note.

Noile telefoane Samsung vin cu capabilități multimedia superioare, susținute de ecranul Quad HD Super AMOLED de 5,7 inch, procesor Octa-Core, memorie internă de 32 GB, respectiv 64 GB, 4 GB RAM, cameră de 16 MP, încărcare rapidă şi wireless și conectivitate 4G+ care asigură viteze de download de până la 300 Mbps.

Ambele telefoane au specificații identice, diferența dintre ele fiind ecranul curbat cu care vine Galaxy S6 edge+ și stylus-ul pe care îl are Galaxy Note 5.

 

Începand de astăzi, noul Samsung GALAXY S6 edge+ intră în portofoliul Vodafone Romania. Noul smartphone este disponibil pentru pre-comandă online și în 5 magazine Vodafone din București, Constanta, Timisoara si Cluj,  împreună cu abonamentul RED 49, la prețul de 369 euro.

Orange va oferi modelul Samsung Galaxy S6 edge+  împreună cu o gamă variată de abonamente dedicate, la prețuri începând de la 449 euro cu abonamentul Panteră 41.

Galaxy Note 5 se pare că anul acesta nu apare în Europa până la finalul lui 2015.

 

Poate te intereseaza si