Samsung Galaxy Note 5 and Samsung Galaxy S6 Edge +

Galaxy S6 Edge Plus  și Galaxy Note 5 sunt cele mai noi phablet-uri Samsung.

Samsung  anunță lansarea internațională a noilor smartphone-uri:  Samsung Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5. Telefoanele păstrează același design unic și inovator al lui Galaxy S6 edge, fiind creat din sticlă și metal. Odată cu lansarea celor două noi telefoane, Samsung reconfirmă angajamentul de a dezvolta piața de smartphone-uri cu ecran de dimensiuni mari, creată în anul 2011 prin lansarea primului model de Galaxy Note.

Noile telefoane Samsung vin cu capabilități multimedia superioare, susținute de ecranul Quad HD Super AMOLED de 5,7 inch.  

Samsung ajută utilizatorii să împărtășească momentele importante pe rețelele de socializare prin fotografii și înregistrări video, oferind noi opțiuni pentru înregistrările video. Printre acestea se numără funcția Steady Video, ce oferă stabilizare video digitală integrată pe ambele camere foto, pentru înregistrarea de imagini clare chiar și în mișcare, și modul Video Collage, care le permite utilizatorilor să înregistreze și să editeze videoclipuri scurte cu ușurință, adăugându-le numeroase rame și efecte. Ambele telefoane au capacitatea de a înregistrare video 4K și posibilitate de Live Broadcast, astfel că utilizatorii pot trimite conținut video Full HD în timp real, de pe telefon, către orice contact sau grup de contacte din agendă, sau chiar către publicul larg, prin YouTube Live. 

Tehnologia integrată de încărcare wireless este compatibilă cu orice dispozitiv de încărcare wireless disponibil în momentul actual pe piață. Smartphone-ul se încarcă în totalitate în aproximativ 90 de minute prin cablu și în aproximativ 120 de minute cu cel mai nou dispozitiv de încărcare wireless Samsung.

Funcția SideSync are rolul de a conecta smartphone-urile la PC atât prin cablu, cât și wireless. Datorită funcției de autorecunoaștere și setării rapide, utilizatorii își pot conecta dispozitivul Samsung la un computer sau o tabletă, pentru acces ușor la fișiere și date de pe toate platformele și sistemele de operare.

Spre deosebire de modelele anterioare cameră foto este mult mai avansată,include funcțiile Quick launch (printr-o apăsare dublă a butonului principal, camera foto se lansează în 0,6 secunde), Auto Realtime High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) și filtre noi.

Așadar, Samsung Galaxy S6 Edge Plus are specificații identice cu ale lui Galaxy Note 5, lăsând la o parte ecranul curbat de aceeași dimensiune și faptul că nu vine cu un stylus.

Totodată cu lansarea lui S6 Edge Plus s-a confirmat și posibilitatea de i se  atașa o tastatură care va putea fi pusă pe partea din spate atunci când nu este folosită.

Galaxy S6 edge+ o sa fie disponibil în România începând cu 4 septembrie în rețeaua partenerilor oficiali Samsung. Versiunile de stocare disponibile fiind de 32 GB sau 64 GB capacitate de stocare.

Note 5, se pare că anul acesta nu apare în Europa, până la finalul lui 2015. Mai multe informații urmează să apară în viitor.

Poate te intereseaza si