xiaomi redmi note 2

Xiaomi anunță oficial noul Redmi Note 2.

Xiaomi va lansa oficial noul phablet din seria Redmi Note peste 3 zile iar până atunci ne prezintă specificațiile oficiale ale acestuia.

Xiaomi Redmi Note 2 vine cu un display de 5,5 inch, rezoluție Full HD, 1920×1080 pixeli, un procesor octa-core MediaTek Helio X10, o memorie RAM de 2 GB, o memorie internă de 16 GB, respectiv 32 GB, cu posibilitatea de extindere a memoriei cu ajutorul unui card microSD.

Redmi Note 2 vine pe spate cu un senzor de 13 megapixeli, alăturat unui obiectiv cu diafragmă f/2.2. Pe partea din faţă este integrat un senzor de 5 megapixeli şi obiectiv f/2.0, care ar trebui să ofere performanţă ridicată în special în zone slab iluminate, graţie pixelilor de dimensiuni mari.

Redmi Note 2 este primul smartphone care va rula cu MIUI7, Androidul chinezesc a lui Xiaomi care promite consum redus de energine, performanţă mai bună, un mod dedicat pentru copii şi capabilităţi de recunoaştere automată a persoanelor din fotografii.

Preţul începe de la 125 de dolari pentru varianta cu 16 GB spaţiu de stocare şi ajunge până la 160 de dolari pentru varianta cu 32 GB spaţiu şi procesor la 2,2 GHz.


Poate te intereseaza si