allview x2 xtreme

Achiziționează-ți un Allview X2 Xtreme și vei înțelege cum trebuie să arate o poză artistică.

Indiferent dacă ești fotograf profesionist sau amator, cu Allview X2 Xtreme realizezi imagini artistice deosebite, fie că dorești să fotografiezi peisaje care îți taie răsuflarea sau grupul tău de prieteni.

Camera principală de 24MP, cu șase straturi de lentile, filtru UV și protecție realizată din sticlă Safir, focalizează în mai puțin de 0,2 secunde și fotografiază în mai puțin de 0,4 secunde. Cele 2 LED-uri de mare intensitate ale Flash-ului au tonuri diferite de culoare, lumină „calda” și „rece”, pentru ca imaginile tale să aibă cel mai natural aspect.

Cu ajutorul funcției Continuous Shooting, poți realiza o serie de până la 20 de fotografii în timp record, fără să pierzi momentul, la o rezoluție de 24 MP.

Smartphone-ul X2 Xtreme dispune de un buton dedicat pentru capturarea imaginilor. Prin apăsarea acestuia în ecranul blocat, poți accesa rapid camera foto principală și fotografia fără să mai pierzi timpul deblocând ecranul său căutând aplicația de cameră.

Recent, aceștia au lansat și funcția Super Photo care printr-un algoritm special stimulează fiecare pixel să aibă o dimensiune mai mare. Culorile, conturul, detaliile și contrastul rămân neschimbate. Fotografiile astfel realizate pot fi printate la dimensiuni mari de până la 106×80 cm, păstrându-și calitatea și detaliile.

X2 Xtreme este disponibil pe bază de precomandă la prețul de 2199 lei iar livrările vor începe după 5 septembrie.


Poate te intereseaza si