Cubot X15 este un alt smartphone performant în oferta celor de la EverBuying.

Cubot lansează un nou model din gama X, Cubox X15, care datorită performanțelor sale desăvârșite poate fi considerat un rival a noilor telefoane de top, unele dintre ele proaspăt lansate: Samsung Galaxy S6, OnePlus 2, Samsung Galaxy Note 4.

Cu un design plăcut la atingere, Cubot X15 este Dual SIM și  vine cu un display de 5. 5 inch, Full HD, 1920 x 1080 pixeli.

La capitolul specificații tehnice, Cubot X15 este considerat un telefon mid-range dar care intră în categoria telefoanele high-range din punct de vedere al performanței camerei foto.

Noul membru al familie Cubot X, Cubot X15 este dotat cu un procesor MTK6735 64bit Quad Core, la o frecvență de 1.3GHz, cu o memorie RAM de 2GB și o memorie internă de 16 GB care se poate mări cu ajutorul unui card microSD. Separat de toate acestea, el mai beneficiază de HotKnot, o variantă ma simplă a tehnologiei NFC.

Am observat că foarte puțin producători de telefoane mobile le dau posibilitatea cumpărătorilor lor să deschidă informațiile pe care le au pe stick, direct pe smartphone. Cubot a luat în considerare acest lucru și vine dotat și cu OTG.

La capitolul fotografie, Cubot X15 stă extraordinar de bine. Are o cameră principală de 16 MP ce este dotată cu un senzor grafic dw9714 și un obiectiv de 5P, în timp ce camera secundară este de 8 MP.

Din punctul meu de vedere este un telefon destul de performant mai ales dacă îți alegi un smartphone-ul pentru a face telefoane exemplare.

Cei care doresc să-l testeze pot profita acum de oferta celor de la EverBuying care îl au pe Cubot X15 la reduceri. Folosind voucher-ul EBX15, prețul telefonului devine 147$. Puteți comanda telefonul de aici.


Poate te intereseaza si