allview x2 soul pro

Allview X2 Soul Pro face fotografii de excepție cu ajutorul modulului foto profesional.

Allview, unul dintre cele mai importante branduri autohtone, ne prezintă astăzi mai în detaliu cum funcționează și prin ce se diferențiază modul foto profesional din meniul camerei X2 Soul Pro.

Pentru a ne convinge de performanța camerei foto a lui Allview X2 Soul Pro, aceștia ne-au trimis dovada. Au fost realizate 2 fotografii pe timp de noapte cu X2 Soul PRO, una folosind setarile normale, iar cealaltă folosind setările profesionale.

Un element constructiv îl reprezintă frame-ul device-ului care permite aşezarea acestuia perpendicular pe o suprafață dreaptă. Acesta are stabilitate şi reuşeşti să surprinzi imagini clare noaptea.

Pasionații de fotografie au posibilitatea de a ajusta manual în modul profesional: focusul și claritatea, timpul de expunere, balansul de alb, ISO și expunerea, după cum urmează:

  1. Focalizare – Modifică claritatea fotografiei și focalizarea. Prin această setare poți scoate în evidență un anumit obiect sau o anumită persoană.  Claritatea imaginii are efect și asupra rezoluției reale a fotografiei.
  2. Viteza obturator – Acesta are trei nivele: înalt, mediu și scăzut. Obturatorul este acel dispozitiv care, prin deschidere, permite pătrunderea luminii necesară pentru expunerea senzorului.
  3. WB –– Prin ajustarea balansului de alb, poți surprinde imagini pe care le poți încadra în tonuri de culoare calde sau tonuri reci, în funcție de preferințele tale. Poți seta balansul de alb în funcție de lumina mediului în care te afli, optând pentru una din cele patru setări de la lumina foarte caldă la lumina foarte rece.
  4. ISO – Sensibilitate la lumină. Setarea permite realizarea fotografiilor în locuri cu luminozitate scăzută.
  5. AE / EV – Controlul expunerii. Prin mărirea expunerii poți surprinde instant detalii pe timp de noapte pe care ochiul uman nu le percepe decât după o perioadă destul de lungă de acomodare la mediul nocturn.

 


Poate te intereseaza si