Philips prezintă noile monitoare la IFA 2015.

Anul acesta noile inovații ale monitoarelor Philips precum ecranele curbate panoramice și culorile cu o strălucire de neegalat vor fi prezentate la standul MMD din sala 22. Cele mai importante tehnologii ale monitoarelor Philips de la IFA sunt:

  • Primul monitor curbat

Aduce utilizatorul în centrul acțiunii: acest nou ecran de 34-inci acoperă câmpul vizual al utilizatorului pentru a putea crea o experiență cu adevărat captivantă. Ecranul edge-to-edge și marginile ultra înguste cresc câmpul vizual iar utilizarea monitorului devine mult mai comodă și confortabilă. Alte caracteristici ale monitorului sunt rezoluția UltraWide Quad HD de 3440 x 1440, Crystal Clear și un unghi de vizualizare larg.

  • Tehnologia Quantum Dot Color IQ

Este o premieră pentru noul ecran IPS-ADS Adobe RGB de 27 inci care conferă culorilor o intensitate maximă. Oferind cu peste 50% mai multă culoare decât tradiționalul monitor LED, această tehnologie de transformare este mult mai la îndemână. Totodată, Quantum Dot Color IQ este mult mai eficient din punct de vedere energetic, consumând cu 25% mai puțină energie față de alte tehnologii asemănătoare.

  • Ambiglow Plus Base

Această funcție unică creează un halo de lumină pe și în jurul bazei care se sincronizează cu imaginea display-ului. Lumina este prezentă chiar și atunci când monitorul este închis: utilizatorii au optiunea de a reglare a culorii și luminozității pentru a crea o atmosferă unică în spațiul în care se află. O altă setare este cea care prin intermediul unui timer se permite controlul luminozității atunci când utilizatorul dorește să se trezească sau să adoarmă.

  • Tehnologia Soft Blue

SoftBlue protejează și reduce oboseala ochilor fără a face rabat de la culoare. Această tehnologie funcționează prin eliminarea emisiilor de lumină albastră în lungimi de undă nocive păstrând fidelitatea și calitatea culorii originale.

 

 


Poate te intereseaza si