Apple vrea să vândă 90 de milioane de iPhone 6s.

Iată care sunt cele 5 motive pentru care acest lucru ar putea fi posibil!

iPhone 6 a fost unul dintre cele mai aşteptate telefoane de la Apple care a înregistrat vânzări record. Cu noua generaţie de telefoane, Apple are ambiţii mari şi vrea să vândă 90 de milioane de unităţi.

iPhone 6s şi 6s Plus vor fi anunţate în mai puţin de o lună şi au caracteristici interesante. Au Touch ID îmbunătăţit, Force Touch şi păstrează designul subţire.

5 motive pentru care Apple ar putea vinde 90 de milioane de telefoane 6s:

1. Caracteristi interesante

Aşa acum am mai precizat, telefoanele vor avea Force Touch. Tehnologia permite accesarea rapidă a aplicaţiilor. În plus, au LTE mai rapid, iar accesul la internet se face şi mai uşor.

2. Camera foto este excelentă

Camera foto a fost upgradată, cea principală are 12 MP

3. Preţul este rezonabil

Operatorii au adoptat un tarif transparent şi au separat costul telefonului de costul tarifelor apelurilor, mesajelor şi datelor de servicii. Adevăratul preţ al telefoanelor este mult mai vizibil şi astfel utilizatorii pot să calculeze dacă vor să scoată banii din buzunar. Noile telefoane au preţul de fabricare între 100 şi 200 de dolari, dar în magazine acestea ajung la 649-849 de dolari, în funcţie de tarifele operatorilor, care oferă contracte de 1 sau 2 ani.

4. iPhone 6, rămâne tot “noul iPhone”

Pentru iPhone 6, Apple a modificat designul şi a făcut telefonul mai mare şi mai subţire. iPhone 6s a suferit doar mici modificări de design. Compania a adăugat însă o nouă culoare, rose gold sau un roz pal.

5. Utilizatorii Android au mai multe motive să treacă pe iPhone

Mulţi utilizatori nu au dorit să treacă pe Apple din cauza ecranului foarte mic. Cu iPhone 6 acest lucru s-a schimbat, datorită display-ului mai mare.


Poate te intereseaza si