iPhone 6s display

iPhone 6s urmează să se lanseze potrivit ultimilor zvonuri pe 9 Septembrie 2015. Până la acel moment, au apărut noi imagini ce compară display-ul viitorului iPhone 6s cu cel al actualului iPhone 6.

Componente ale lui iPhone 6s, ușor dar sigur încep să își facă apariția pe internet. A mai ramas mai puțin de o lună până la marea lansare iar după ce zilele trecute am văzut poze cu presupusul capac de metal, acum a sosit momentul pentru a compara presupusul display al lui iPhone 6s cu cel al lui iPhone 6.

Dacă dimensiunile sunt similare cu cele ale lui iPhone 6, la fel ca și poziționarea camerei pentru FaceTime  dar și a senzorului de proximitate, nu același lucru se poate spune despre panglica de conectare ce suferă modificări minore.

Butonul home împreună cu senzorul Touch Id pare să fie integrați impreuna cu conectorii pentru LCD și digitizer, pentru a salva spațiu și pentru o asamblare mult mai ușoară.

Canalul de YouTube MacManiak a publicat un videoclip în care compară cele două display-uri

iPhone 6s se speculează că o să fie lansat pe 9 Septembrie 2015, împreună cu un nou Apple TV. Telefonul se preconizeză că o să beneficieze de îmbunatățiri hardware are procesorului, o mărire a memoriei RAM la 2 GB dar și Force Touch-ul prezent deja pe Macbook sau Apple Watch.


Poate te intereseaza si