Samsung Galaxy Note 5

Samsung urmează să lanseze pe 13 August 2015, noul phablet Galaxy Note 5. Pentru că au mai ramas doar câteva zile până la lansare, se pare că în Asia, deja există persoane care au avut sansa să îl vadă și să îl compare chiar cu iPhone 6 Plus!

Samsung Galaxy Note 5 se pare că merge pe rețeta lui Galaxy S6 ca și design, telefon ce s-a bucurat de multă apreciere la început, însă pe parcursul timpului din păcate a scăzut foarte mult ca și vânzări.

Cu noul telefon, cei de la Samsung speră să își îmbunătățească vânzările ce sunt puternic afectate de iPhone 6S, phabletul de la Apple.

Note 5, se pare că nu va mai avea slot de card și nici capac detașabil pentru acces la baterie sau cartela Sim. Construcția unibody ajunge și la phabletul Samsung, ecranul ales pentru smartphone fiind unul curbat, lucru care îl face mult mai ușor de ținut în mână față de modelul precedent, Note 4.

Comparat cu un iPhone 6 Plus, smartphone-ul Note 5 pare să fie mai mic. Acest lucru se datoreaza display-ului curbat, aceast avantaj poate să ajute Samsung în competiția cu brandul american Apple.
Smartphone-ul vine și de această dată cu un S-Pen, exact ca cel din imaginile publicate săptămânile trecute.

Specificații tehnice Samsung Galaxy Note 5

  • Display Quad HD Sumer AMOLED de 5.7 inch
  • Memorie RAM4 GB
  • Procesor Octa-Core pe 64 biți
  • Cameră foto de 16 MP OIS și una frontală de 5 MP
  • Posibilitate de încărcare wireless

Galerie foto Samsung Galaxy Note 5

Din pozele cu acest Galaxy Note 5, putem observa lipsa unui port USB Type-C, lucru care ne pune putin pe ganduri dacă este sau nu acesta telefonul ce se va lansa pe 13 August 2015.

Ce părere ai despre Samsung Galaxy Note 5?

Poate te intereseaza si