Huawei Honor 7 a fost supus testului suprem. Cum credeți că s-a descurcat?

Cei de la gsmarena.com au realizat testul bateriei pentru telefonul Huawei Honor 7.

Telefonul de la Huawei are display de 5.2 inch 1080p IPS şi are un procesor Kirin 935, octa-core Cortex-A53, Mali-T628 quad-core GPU şi 3GB RAM. Honor 7 are o baterie de 3,100 mAh, care nu poate fi înlocuită.

La testul de apel 3G, bateria telefonului a ţinut Honor 7 14 ore şi jumătate. Este număr bun, dar bateria telefonului Honor 6 a durat în aceleaşi condiţii 17 ore.

La testarea duratei în cazul navigării pe internet, bateria telefonului a durat 10 ore şi jumătate. La fel, Honor 6 a înregistrat un numpr de ore mai bun, dar şi cele 17 ore sunt ok.

În cazul vizionării filmelor, Honor 7 a rezistat până la 9 ore, când bateria a scăzut până la 10%.

Atunci când e în stand by, bateria telefonului ţine până la 64 ore, aproape cât Honor 6 care a avut o autonomie de 67 de ore. Asta înseamnă că bateria lui Honor 7 poate rezista 2 zile şi jumătate la o singură încărcare dacă  foloseşti smartphone-ul pentru o oră de convorbiri telefonice, navigare pe net şi redare video zilnic.

Ce mai trebuie de ştiut că amblele telefoane, cu un singur SIM şi cu dual SIM, au înregistrat aceste cifre şi că luminozitatea a fost setată la 50%.


Poate te intereseaza si