iPhone 6s

Producerea lui iPhone 6s va fi întârziată însă acest lucru nu va afecta lansarea.

Potrivit analistului KGI, Ming-Chi Kuo, producţia în masă a telefoanelor iPhone 6s şi 6s Plus a fost întârziată de la o săptămână la două săptămâni. Acesta a precizat însă că lansarea celor smartphone-uri nu va fi afectată de această întârziere.

Ming-Chi Kuo nu a dezvăluit care este cauza acestei întârzieri, dar a precizat că producţia în masă va începe la sfârşitul lunii august, şi nu la mijlocul lunii aşa cum Apple plănuia.

Analistul a explicat că Foxconn şi Pegatron sunt fabricile care vor produce iPhone 6s de data aceasta. Foxconn este responsabilă cu 60% din producţie, iar Pegatron de 40%. În ceea ce priveşte iPhone 6s Plus, acesta va fi produs în totalitate de Foxconn. Pentru a acoperi întârzierea de aproape 2 săptămâni, angajaţii Foxconn vor trebui să muncească peste program ca să expedieze unităţile la timp.

Presa din Taiwan scrie că Apple a redus din comenzile pentru generaţia curentă de telefoane pentru ca fabricile să poată producă iPhone 6s şi iPhone 6s Plus.

Noile telefoane vor fi anunţate la mijlocul lunii septembrie, vor avea Force Touch, procesor A9, 2 GB RAM, Series 7000 aluminum, camera foto de 12/5 MP. Se zvoneşte că Apple pregăteşte şi o versiune Rose Gold.


Poate te intereseaza si