samsung galaxy note 5

Mai sunt 4 zile până la lansare telefoanelor Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge Plus!

Mai sunt doar câteva zile până la evenimentul de la New York, care va avea loc pe 13 august, în cadrul căruia Samsung va anunţa noile sale telefoane. De patru săptămâni, în presă au apărut imagini neoficiale cu dispozitivele, iar acum se pare că avem parte de câteva fotografii originale.

În completarea imaginilor, au apărut şi informaţii despre telefon, despre cardul microSD, memoria de stocare de 32 GB, de mecanismul după care funcţionează S-Pen-ul.

Potrvit Pocketnow.com, atunci când ţii în mână un telefon Galaxy Note 5 ţi se pare că dispozitivul e mai mic e în realitate.

În imagini mai apare şi Galaxy S6 Edge Plus. Mai apare şi cutia în care va veni ambalat Galaxy Note 5, aceasta nu are nimic special şi este identică cu cutiile de la Galaxy S6 şi S6 Edge. Pe spatele cutiei se pot citi specificaţiile dispozitivelor:  64bit Octa Core Processor (cel mai probabil Exynos 7420 or 7422), 4GB RAM, 32GB memorie de stocare, camera foto de 16MP, cu OIS, încărcare wireless şi un ecran de 5.7-inch Quad HD.


Poate te intereseaza si