Recent, Apple si IBM au semnat un parteneriat prin care ei isi unesc toate puterile si informatiile cu ajutorul carora vor cuceri impreuna piata corporativa.

Prin acest acord semnat intre ambele parti, IBM isi ia angajamentul de a furniza diverse servicii, va asigura securitatea si stocarea de date. Lui Apple nu ii ramane decat sa livreze smartphoneuri si tablete cu software specializat preinstalat.

Primele livrari vor incepe din aceasta toamna si sunt destinate clientilor corporativi. Incepand cu 2015, potrivit celor de la The Verge, programul va fi mult mai extins.ibm-apple
Scopul principal al celor doua companii este acela de a oferi utilizatorilor “o noua categorie de aplicatii” create special pentru a putea fi utilizate in diferite ramuri ale industriei: bancar, retail, sanatate, telecomunicatii etc.

Daca privim in trecut, in urma cu 30 de ani, posibilitatea realizarii astfel de aplicatii pentru a usura munca utilizatorilor era aproape irealizabila. Insa, in prezent pe piata multe s-au schimbat, in plus, in anul 2005, IBM a vandut afacerea sa de computere catre Lenovo Group.

Poate te intereseaza si