iphone 6s plus

iPhone 6s ar putea avea o autonomie a bateriei mai mică decât actualele modele de iPhone.

Este puţin probabil ca Apple să reducă capacitatea bateriei telefonului iPhone 6s, totuşi acest lucru ar fi posibil dacă eficacitatea componentelor cheie ar fi îmbunătăţită.

iPhone 6 are o baterie de 1810 mAh care asigură o autonomie bună. Apple se pregăteşte să lanseze acum noul iPhone 6s şi se zvoneşte că acesta ar avea o baterie de 1715. Zvonurile sunt susţinute de nişte imagini care au apărut pe net cu noua baterie de la iPhone.

Ar putea fi vorba despre bateria telefonului 6s, dar este greu de crezut că Apple intenţionează să o reducă. Singura explicaţie ar fi că s-a găsit o altă soluţie pentru a asigura puterea şi eficacitatea componentelor cheie şi că nu ar mai fi nevoie de o baterie mai mare. Sau o altă explicaţie ar fi ca Apple vrea să doteze iPhone6s cu Force Touch, iar asta înseamnă că telefonul va fi mai subţire şi bateria va fi redusă.

Ar fi păcat ca Apple să reducă din capacitatea bateriei lui 6s. Chiar dacă s-a găsit o soluţie şi alimentarea componentelor a fost îmbunătăţită, compania ar putea să păstreze aceeaşi capacitate a bateriei ca la iPhone 6 pentru ca telefonul să aibă mai multă bateriei, ceea ce toţi utilizatorii îşi doresc.


Poate te intereseaza si